SUPERBA! E de o frumusețe rară, însă toți bărbații fug de ea. Ce secret ascunde? „Chipul meu frumos e un fel de blestem…”

298

Cherelle Neille, o britanică de 26 de ani, din Manchester, este de o frumusețe rară, însă tânăra susține că acest lucru îi ruinează întreaga viața.

Este mama unei fetițe,pe care o crește singură,  însă spune că nu are deloc noroc în dragoste. Și asta doar din cauză că e prea frumoasă. Deși pare că glumește, Cherelle este cât se poate de serioasă.

Aceasta susține că și-ar fi dorit să fie urâtă, pentru ca bărbații să nu se mai simtă intimidați de ea. În plus, femeia susține că mulți  o vor doar pe post de trofeu, să se laude cu ea, însă niciunul nu-și dorește o relație serioasă cu ea.

„Chipul meu frumos e un fel de blestem. Bărbații se simt intimidați când mă văd. Am renunțat, nu mai cred în iubire adevarată, pentru domni sunt doar un obiect”, a spus tânăra.


„Pe mine nu mă vor ca persoană, mă vor ca trofeu. Pentru că arăt bine, au impresia că am un caracter urât. Niciun bărbat pe care l-am cunoscut nu a fost interesat să poarte o conversație reală cu mine”, a  mai precizat Cherelle.

Frumusețea i-a distrus viața

Cherelle susține că frumusețea ei i-a distrus viața socială. Bărbații nu o iau în serios, iar femeile sunt invidioase și nu vor să-i fie prietene.

„Fetele cu un aspect banal reușesc să aibă relații de durată, iar eu sunt singură care am ajuns să sărut broscoi. Mi-aș dori ca oamenii să nu mă mai judece ca după coperta unei cărți”, a mai spus ea.

Britanica a povestit că într-o seară a ieșit la o întâlnire cu un tânăr și încerca să-și spună părerea despre un subiect dezbătut la știri,  însă acesta nu o asculta deloc. „El tot continuă să-mi spună că sunt frumoasă și nu mă asculta.”

I-am spus apoi mulțumesc și l-am întrebat ce părere are despre ce i-am zis. Nu i-a păsat și continua să vorbească despre felul în care arăt fără să fie atent la niciun cuvânt din ce spuneam.

Mi-e destul de greu să fac un om bărbat să mă cunoască adevărat. Sunt amuzantă și îmi place să râd. (…). Cred că a devenit o problemă foarte serioasă în societate, modul în care sunt tratate femeile frumoase”, a mai spus ea.

loading...