Si-a pus folie de aluminium pe cap, dupa ce s-a spalat pe par cu acest amestec secret! Rezultatul a uimit pe toata lumea

321

Nu există nici o femeie din lume care sa fie 100% satisfacut de aspectul sau, iar cea mai frecventă schimbare ar face-o la păr.

Toate femeile își doresc un păr sănătos, fără cusur, și din fericire, există un truc pe care se poate folosi pentru a realiza acest lucru.

Secretul stă în folosirea ingredientelor naturale, care oferă cele mai bune proprietăți pentru un păr frumos și puternic șipăstrează și îmbunătățește sănătatea scalpului.

Rețeta de șampon făcut în casă de mai jos, va curăța eficient murdăria din păr și de pe scalp si, cel mai important lucru va da volum, strălucire și rezistență părului.

Prin folosirea acestui amestec, părul și scalpul vor primi toate vitaminele necesare și minerale, care sunt importante pentru creșterea sănătoasă.

Rețetă de șampon făcut în casă pentru un păr mătăsos și sănătos:

– 1 lamaie, portocala sau grapefruit
– 1 banana
– 2 litri de lapte

Mod de preparare al samponului natural facut in casa:

Stoarcem sucul din portocale, grapefruit sau de lamaie. Apoi, amestecăm cu ajutorul unui blender banana cojită și laptele pănă se omogenizează. Punem peste zeama de citrice, iar amestecul rezultat îl aplicăm pe par.

Masăm scalpul ușor timp de 2-3 minute și apoi acoperim cu folie de aluminiu. Lasăm timp de 30 minute aluminiul pe cap și spălăm la sfarșit cu puțin șampon. Cu un astfel de tratament, părul va avea o strălucire uimitoare; acesta va fi sănătos și mătreața va dispărea. Amestecul trebuie folosit cel puțin de două ori pe săptămână, adăugând la clatire doar puțin șampon.

Folia de aluminiu are rolul de a îmbunătăți absorbția substanțelor nutritive în pără si scalp, ajutand podoaba capilară să se dezvolte cât mai armonios.

Nu uitați să distribuiți articolul dacă vi s-a părut util, pentru a-l vedea cât mai multă lume.

loading...