O femeie, călător în timp, povestește cum este în anul 2100. Adevăr sau minciună? – video

162

O femeie, pe nume Mona, care pretinde a fi un călător în timp, susține că a fost în anul 2100 și oferă numeroase detalii cu privire la viitorul omenirii. Apex TV a lansat un videoclip pe canalul propriu de Youtube, în care călătorul din viitor vorbește liber despre ceea ce a văzut în anul 2100.

O femeie, care își spune Mona, pretinde că a fost angajată de guvernul SUA pentru a realiza o misiune importantă. Ea a fost trimisă în viitor, mai precis în anul 2100. Acolo a avut de îndeplinit o misiune secretă, despre care nu vorbește, dar oferă detalii impresionate despre cum va arăta lumea peste 80 de ani.

Inițial, Mona a fost angajată ca funcționar public în SUA, dar într-o zi a fost recrutată pentru o misiune specială. Nu știa ceea ce o așteaptă și din acest motiv a acceptat. Femeia a fost pregătită pentru a realiza o călătorie în viitor. În acest fel, Mona, călătorul în timp guvernamental a ajuns în anul 2100. Acolo lumea a fost total schimbată.

În viitor mașinile nu zboară. Pe marginea fiecărui drum există niște baterii imense, care seamănă cu panourile solare și încarcă mașinile din mers. Tehnologia este evoluată și din acest motiv, orașele nu mai sunt ca în ziua de astăzi.

Mona a mai vorbit și despre președintele SUA din 2100, despre care a spus că este un om foarte bun, care are ca scop pacea. Acest președinte are 65 de ani și militează ori de câte ori poate pentru menținerea păcii și este împotriva războiului.

Mai mult de atât, femeia susține că de-a lungul timpului au mai fost recrutați oameni și trimiși în viitor, dar din motive psihologice cei mai mulți dintre ei s-au sinucis. Chiar și ea, după ce realizează o astfel de călătorie nu se poate opri din plâns și sentimentele i se amplifică și modifică.

Cu toate acestea, nu se poate spune cu exactitate dacă Mona spune adevărul sau nu. Acest interviu este de-a dreptul șocant, dar nimeni nu poate dovedi veridicitatea sa.

loading...