Noi imagini filmate de un român după carambolul din Cehia. Aproximativ 40 de TIR-uri și mașini s-au ciocnit. Imagini cutremurătoare!

286

Zeci de camioane și autoturisme au fost implicate, marti, într-un carambol fără precedent pe autostrada dintre Praga și Brno (Cehia).

În accident au fost implicați și mai mulți șoferi români, cel mai probabil șoferi de TIR care tranzitau autostrada în drum către Germania.

Aproximativ 100 de accidente s-au produs în centrul Cehiei, din cauza căderilor de zăpadă, cel mai grav producându-se pe autostrada care face legătura între Praga și Brno.

Aproximativ 40 de TIR-uri și mașini s-au ciocnit pe cea mai mare autostradă din Cehia, în cel mai mare carambol ce s-a produs vreodată în această țară.

Forţe impresionante de poliţie şi numeroase echipe medicale au fost trimise în zonă, după un accident în lanţ produs pe autostrada care face legătura între Praga și Brno, din cauza căderilor masive de zăpadă.

Zeci de persoane au fost rănite

Autostrada a fost complet blocată, iar autoritățile cehe au fost copleșite de numărul foarte mare de victime și de autovehicule implicate.

Potrivit primelor informații, zeci de persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale. La locul carambolului fără precedent pentru o autostradă din Europa au ajuns zeci de echipaje medicale, echipaje pentru descarcerare și polițiști rutieri.

Mai mulți români s-au aflat în zonă și au filmat imaginile dezastrului. În imagini se pot observa mai multe autovehicule de mare tonaj din care n-a mai rămas mare lucru, dar şi câteva autoturisme distruse.

Liviu Lis a filmat timp de peste cinci minute urmările accidentului, TIR-urile și mașinile implicate în accident întinzându-se pe o distanță de sute de metri.

loading...