EXCLUSIV/Un manelist e copia fidelă a lui Cătălin Botezatu. Se îmbracă la fel ca designerul la paranghelii

94

Lui Cătălin Botezatu îi vor sări nasturii de nervi când va afla că hainele și stilul său vestimentar au ajuns model în lumea parangheliilor cu manele și-i inspiră  pe capii genului.

Chiar dacă nu are aerul lui Botezatu, Andrei Velcu alias Tzanka, împrumută  imaginea mondenului creator de modă  și o duce unde n-a ajuns decât în cazuri excepționale, în lumea dedicațiilor, cântecelor cu ”dușmani” și ”ploilor de bani”.

Mânat de refrenul său ”Cine nu are valoare să  se ducă la culcare”, cel cunoscut la petreceri sub numele de Tzanka Uraganu’ a început prin a-și procura deocamdată haine ”de valoare”, realizate după tipare românești, de la un brand aparținând cunoscutului designer. Manelistul consideră că dă și un exemplu de originalitate în branșa sa și, de ce nu, sprijină economia românească cumpărând producții autohtone ”Made in Romania” înaintea brandurilor de lux, atât de populare în lumea manelelor.

 Manelistul Tzanka îl copiază pe Cătălin Botezatu

Vedetă a unuia dintre cele mai controversate genul de muzică, Tzanka este solistul ce s-a făcut cunoscut în umbra lui Nicolae Guță și Florin Salam, de la acesta din urmă alegându-se cu trupa de acompaniament.

De dragul prieteniilor, Cătălin Botezatu a făcut ceva ”servicii” vestimentare pentru clienți din lumea chefurilor cu lăutari, îmbrăcând-o la nuntă pe soția lui Dan Bursuc, pe Jean de la Craiova ori făcându-i câteva sacouri pe comandă lui Adrian Minune.

Totuși, este prima oară când un manelist îl copiază pe designer aproape unu la unu, de la piesele vestimentare, până la combinarea lor.

loading...